Aktualitātes
01.05.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļai

Komentē
0

Laiku no vienām brīvdienām līdz otrām iesakām pavadīt kulturāli – ielūkoties profesionālās riteņbraukšanas "mūku" dzīvēs, novērtēt jauno izstādi "Homo-who?", kā arī izmantot pirmo iespēju uz lielā ekrāna Latvijā noskatīties Vesa Andersona jaunāko filmu.

1. Otrdien kino "Splendid Palace" varēs novērtēt vienu no skatītākajām dokumentālajām filmām Lietuvā – "Brīnišķīgie lūzeri. Cita pasaule", kuras veidošanā piedalījusies arī Latvija. Filmas centrā ir tā sauktie gregari – profesionālās riteņbraukšanas "mūki", kuri vienmēr brauc aizmugurē, piegādā biedriem ūdeni un jau startējot ir nolemti zaudēt.

2. Trešdien Brīvības ielā 76 iesakām apskatīt pagājušonedēļ atklāto grupas izstādi "Homo-who?", kurā vairāki jauni un daudzsološi mākslinieki pievēršas cilvēkam un viņa vietai mūsdienu sabiedrībā. Ieeja izstādē ir bez maksas.

3. Teātra faniem trešdien vērts doties uz Nacionālo teātri, kur būs skatāma jaunā režisora Toma Treiņa izrāde "Dūja" – komēdija par teātra aizkulišu saspringto un briesmu pilno dzīvi.

4. Savukārt brīvdienas mudinām ievadīt ar labu kino – ceturtdien kinoteātrī "Forum Cinemas" vienā seansā būs skatāma Vesa Andersona ("Viesnīca Diženā Budapešta", "Lieliskais Lapsas kungs") leļļu animācijas filmu "Suņu sala".

 

 

 

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!