Aktualitātes
13.03.2018

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šajā darba nedēļā mudinām iepazīt Pjēra Bulēza daiļradi, uz lielā ekrāna skatīties "Mūzikas skaņas" un svinēt sieviešu spēku Aspazijas 153. dzimšanas dienā.

  1. Trešdien mūsdienu mūzikas festivāla "deciBels" ietvaros Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā notiks koncerts "Dialogue de l'ombre double", kas veltīts vienam no ievērojamākajiem 20. gadsimta komponistiem un muzikālā modernisma pīlāriem Pjēram Bulēzam (Pierre Boulez, 1925-2016).
  2. Ceturtdien "Splendid Palace" uz lielā ekrāna būs skatāms leģendārais Roberta Vaiza kinomūzikls "Mūzikas skaņas" (The Sound of Music), ko ievadīs ar kino teorētiķes Ditas Rietumas lekcija.
  3. Piektdien Raiņa un Aspazijas mājā notiks Aspazijas 153. dzimšanas dienas pasākums "Femme forte", kurā par stiprām sievietēm stāstīs un ar dzejas un prozas lasījumiem uzstāsies Jeļena Glazova, Andra Manfelde, Pauls Bankovskis un Aivars Madris.
  4. Piektdien, ieskandinot starptautisko etnofestivālu "Sviests 2018", Valmiermuižas alus darītavā uzstāsies čellists Staņislavs Judins un etnomūziķe Asnate Rancāne, kas atskaņos abu dueta pirmajā albumā "Op.2" iekļautās kompozīcijas.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!