Aktualitātes
06.02.2018

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām izglītoties fotogrāfijā, svinēt Ingmara Bergmana simtgadi ar režisora filmu uz lielā ekrāna, kā arī apciemot galeriju "427".

  1. Otrdien Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks fotogrāfijas interesentiem, īpaši jauniešiem, paredzēta Alņa Stakles lekcija "Laikmetīgā autorfotogrāfija starp dokumentu un pasaku". Kā sola rīkotāji, stāstījums "sniegs ieskatu laikmetīgu fotogrāfu darbos un idejās, neizvairoties no sarežģītām, paradoksālām, traģiskām un arī humoristiskām kultūrsituācijām."
  2. Tāpat otrdien iesakām apskatīt izstāžu zālē "Rīgas mākslas telpa" jaunatvērto starpdisciplināro izstādi "Cilme. Audums kā koncepcija un materiāls Latvijas identitātē". Tajā varēs aplūkot piecdesmit darbus, veidotus dažādos medijos, kuros risināti ar nacionālo tematiku – tradīcijām, paradumiem, simboliem un sadzīves priekšmetiem – saistīti stāsti un ko vieno auduma fiziska vai konceptuāla klātesamība.
  3. Trešdien kinoteātrī "Splendid Palace" norisināsies kinolektorija "Tas, ko tu nedrīksti nezināt XIII. Reibinošais neprāts'' seanss, kurā varēs noskatīties Ingmara Bergmana filmu "Mīklaini kā spogulī" ("Såsom i en spegel", 1961). Pirms filmas – Viktora Freiberga ievadvārdi.
  4. Savukārt ceturtdien iesakām izmantot reto iespēju apskatīt kanādiešu mākslinieka Adama Šiu-Janga Šova pesonālizstādi "Devīgie nervi" galerijā "427".

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!