Aktualitātes
30.01.2018

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām apskatīt pasaulē atzītās latviešu grafiķes Vijas Celmiņas jubilejas izstādi, noklausīties amerikāņu mākslinieka Marka Diona lekciju, kā arī novērtēt ilgi gaidīto kriminālkomēdiju "Kriminālās ekselences fonds".

  1. Otrdien iesakām apmeklēt Latvijas Nacionālo mākslas muzeju, kur skatāma starptautiski pazīstamās latviešu mākslinieces Vijas Celmiņas darbu izstāde. Atzīmējot mākslinieces jubileju, muzejs iepazīstinās apmeklētājus ar visiem tā krājumā esošajiem Celmiņas darbiem, kā arī būs iespēja noskatīties māksliniecei veltītu dokumentālo filmu.
  2. Otrdien Latvijas Rakstnieku savienība aicina uz devīto lasījumu un sarunu cikla "Process" pasākumu, kurā uzstāsies dzejnieki un atdzejotāji Sergejs Moreino, Arnis Mincenhofs un Jānis Elsbergs.
  3. Trešdien Latvijas Mākslas akadēmijā ar lekciju "Neparocīgā daba" uzstāsies starptautiski atzītais amerikāņu mākslinieks Marks Dions, kurš iepazīstinās ar savu darbību, kā arī runās par pētījumiem un metodēm, interesi par vides aizsardzību, dabas zinātnēm un jautājumiem, kas skar muzeoloģijas, izstādīšanas un klasifikācijas praksi.
  4. Savukārt piektdien vienlaikus ar 13 citiem kinoteātriem visā Latvijā "Splendid Palace" pirmizrādi piedzīvos pašmāju kriminālkomēdija "Kriminālās ekselences fonds", kā arī notiks tikšanās ar radošo grupu.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!