Aktualitātes
23.01.2018

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām izglītoties mākslā, kino un Krievijas mūsdienu dzejā, kā arī saņemt savu recepti "Satori Grāmatžurnāla" Nr. 2 atvēršanā.

  1. Otrdien "Cafe Film Noir" telpās turpināsies kafejnīcā "Muklājs" iesāktais mākslas vēstures lekciju cikls, kurā mākslas zinātnieks Jānis Borgs iepazīstina ar dažādiem mākslas virzieniem un personībām. Šis vakars būs veltīts vienam no visu laiku leģendārākajiem māksliniekiem – Markam Rotko.
  2. Trešdien kinoteātrī "Splendid Palace" ar Stenlija Kubrika leģendāro filmu "Doktors Streindžlavs jeb Kā es iemācījos neuztraukties un iemīlēju atombumbu" un fiziķa Vjačeslava Kaščejeva lekciju turpināsies kinolektorijs "Tas, ko tu nedrīksti nezināt XIII. Reibinošais neprāts''.
  3. Ceturtdien Žaņa Lipkes memoriālā jaunais dzejnieks Roma Gonza no Sanktpēterburgas radošās apvienības "Voļnostj" nolasīs lekciju "Protesta dzeja XXI gadsimta Krievijā", kā arī iepazīstinās klausītājus ar savu un kolēģu dzeju.
  4. Ceturtdien bārā-kafejnīcā "Terapija" ar autoru lasījumiem tiks atvērts literatūras almanahs "Satori grāmatžurnāls" Nr.2, kura tēma ir "Recepte" un kas apkopo jaunāko un svaigāko Latvijas dzeju un prozu.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!