Aktualitātes
09.01.2018

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām novērtēt jaunākās tendences metālmākslā un dizainā, ļauties kino reibinošajam neprātam, kā arī noskatīties vienu no pagājušā gada poētiskākajām filmām.

  1. Otrdien iesakām noskatīties Vladislava Nastavševa izrādi "Trīs māsas. Refleksija" Latvijas Nacionālajā teātrī. Lomās – Marija Bērziņa, Daiga Kažociņa, Madara Botmane, Mārcis Maņjakovs, Zane Jančevska, Egils Melbārdis, Arturs Krūzkops, Kaspars Zvīgulis un citi.
  2. Trešdien vērts apskatīt Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja izstādi "Sinerģija. Laikmetīgās tendences metālmākslā un dizainā", kas iezīmē šī brīža aktualitātes, mākslinieku darbības virzienus un radošos meklējumus gan eksperimentālās, gan klasiskās formveidēs rotu mākslā, objektos un dizaina priekšmetos.
  3. Trešdien kinoteātrī "Splendid Palace" norisināsies kinolektorija "Tas, ko Tu nedrīksti nezināt XIII: Reibinošais neprāts" seanss, kurā varēs noskatīties Vernera Hercoga filmu "Fickaraldo", kā arī noklausīties režisora Viestura Kairiša lekciju par to.
  4. Savukārt piektdien kinoteātrī "Kino Bize" būs skatāma filma "Nebeidzamā dzeja", kas ir turpinājums Alehandro Hodorovska – kinorežisora, rakstnieka, dzejnieka, mūziķa, psihoterapeita un garīgā skolotāja – autobiogrāfiskajam stāstam, kas aizsākās filmā "Realitātes deja" (2013).
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!