Aktualitātes
19.12.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām nodoties lēnajām dejām K.K. fon Stricka villā, apmeklēt gada lielāko mākslas izstādi un noskatīties tikko uz Latvijas kinoekrāniem nonākušo ungāru režisora Ildiko Eņedi filmu "Par miesu un dvēseli".

  1. Otrdien K.K. fon Stricka villā norisināsies neparasts un atmosfērisks pasākums – lēno deju vakars ar režisora Vladislava Nastavševa mūziku, ko komponists izpildīs sadarbībā ar grupu "Ezeri". Kā sola pasākuma rīkotāji, zālē būs vien dažas sēdvietas, pieklusināta gaisma un mūzika skanēs visās villas telpās.
  2. Trešdien iesakām apmeklēt jauno mākslinieku darbu izstādi, labdarības akciju un gadatirgu "Jarmarka", kas jau 15. gadu notiek Latvijas Māksas akadēmijā. Tajā būs atrodami LMA studentu studiju laikā tapušie darbi: gleznas, grafika, tekstils, rotas, keramika, mode u.c. – kopā vairāk nekā 10 000 unikālas mākslas un dizaina vienības.
  3. Ceturtdien iesakām "Splendid Palace" noskatīties ungāru režisora Ildiko Eņedi filmu "Par miesu un dvēseli" – starp komēdiju un melodrāmu balansējošu mīlasstāstu Budapeštas lopkautuvē. Filma ieguvusi galveno un žūrijas balvu Berlīnes kinofestivālā, kā arī četrās kategorijās tika nominēta Eiropas Kinoakadēmijas balvai.
  4. Piektdien Ģertrūdes ielas teātrī būs skatāma horeogrāfes Agates Bankavas izrāde "Memor", kurā māksliniece meklē atbildes uz jautājumiem par atmiņu kā cilvēka spēju un domāšanas virzītājspēku.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!