Aktualitātes
28.11.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Novembra pēdējā darba nedēļā iesakām novērtēt jaunāko Fransuā Ozona filmu, doties uz bāriem kopā ar rakstniekiem, kā arī ieskandināt decembri grupas "Zāle" koncertā.

  1. Trešdien iesakām novērtēt Fransuā Ozona filmu "Dubultais mīlnieks", kas šobrīd skatāma "Splendid Palace". Provokatīvā režisora jaunākais darbs vēsta par trauslu jaunu sievieti Kloī, kas iemīlas savā psihoanalītiķī Polā. Kad abi sāk kopdzīvi, Kloē atklāj, ka viņas iemīļotais nav tas, par ko uzdodas.
  2. Ceturtdien Rīgas Mākslas telpā varēs noskatīties pavisam jaunu laikmetīgās dejas izrādi "Divotne", ko veidojušas horeogrāfes Rūta Pūce un Anna Novikova. Kā raksta izrādes veidotāji, tas ir intīms stāsts par sievieti, kura ir piedzīvojusi bērniņa nākšanu pasaulē un līdz ar to ieguvusi jaunu lomu – mamma.
  3. Piektdien interneta žurnāls "Satori", sagaidot ikgadējo festivālu "Prozas lasījumi", aicina uz prozas ceļojumu "Bāru tūre ar rakstniekiem". Bāru tūre vedīs caur pieciem leģendāriem un ne tik leģendāriem Rīgas bāriem, kuros savus jaunākos prozas darbus lasīs pieci autori – Rihards Bargais, Andris Kuprišs, Krista Anna Belševica, Pēteris Pūrītis un Helga Tormane.
  4. Savukārt tiem, kas piektdienas vakaru vēlas pavadīt muzikāli, iesakām apmeklēt grupas "Zāle" koncertu Ģertrūdes ielas teātrī, kur, kā sola mūziķi, būs dzirdamas gan zināmās dziesmas un nesenākas kompozīcijas, gan arī pirmatskaņojumi.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!