Aktualitātes
03.10.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām beidzot iegūt savā īpašumā kādu "Satori" grāmatu, vēlreiz novērtēt latviešu kino klasiku un apmeklēt izrādi tunelī.

  1. Trešdien visas dienas garumā "Birojnīcā" notiks "Satori" noliktavas izpārdošana, kuras laikā par īpaši draudzīgām cenām – 1, 2 un 3 eiro – varēs iegādāties 8 "Satori" izdevniecībā iznākušas grāmatas: Ilmāra Šlāpina "Jauno latviešu valodu", "Satori" grāmatžurnālu Nr.1, Riharda Bargā īsprozas krājumu "Tenkas" u.c.
  2. Trešdien Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē notiks tikšanās un saruna ar režisoru Vari Braslu, kā arī filmas "Ezera sonāte" seanss. Pasākums ir pirmais no 16 plānotajiem sarunu un filmu vakariem, kuros varēs satikt latviešu režisorus – topošo Simtgades filmu veidotājus – un bezmaksas seansos noskatīties viņu iepriekšējo gadu darbus kino.
  3. Ceturtdien Kaņepes Kultūras centrā notiks "Satori" rīkota radošā tikšanās "Latvija dažādās valodās", kurā sarunāsies pieci Rīgā dzīvojoši un kultūras sfērā strādājoši citu tautību pārstāvji: kino režisors Aiks Karapetjans, komponists un pianists Platons Buravickis, dokumentālā kino režisors Vitālijs Manskis, dzejnieks un izdevējs Dmitrijs Kuzmins un tulkotājs Džeids Vils.
  4. Ceturtdien Latvijas Kultūras akadēmijas festivāla "Patriarha rudens" ietvaros būs skatāma izrāde tunelī "Psihoze plkst. 4:48", kas neparastā formā mudinās domāt par dažādiem psiholoģiskiem traucējumiem un meklēt atbildes uz jautājumiem: kā nosargāt savu psiholoģisko telpu? Kā būt redzamam un dzirdamam? Kā būt mīlētam? Kā būt brīvam?
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!