Aktualitātes
13.06.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām apskatīt jaunākās fotoizstādes, uzzināt vairāk par maskulinitāti mākslā, kā arī apmeklēt apziņai un sapņiem veltītu muzikālu dzejas performanci.

  1. Otrdien vērts doties uz Kaņepes Kultūras centru, kur lekcijā "Vīrietis un kailums" mākslas vēsturniece Jana Kukaine skaidros, kāpēc Rietumeiropas mākslā ar vārdu "akts" tradicionāli tiek saprasts kails sievietes ķermeņa attēls, savukārt kails vīrietis mākslas darbos parādās daudz retāk.
  2. Trešdien iesakām iepazīt jaunu kultūrvietu – "Free Riga" vasaras māju mākslai, kur šobrīd redzama ISSP fotogrāfijas skolas 2017. gada absolventu izstāde "Caurvējš".
  3. Ceturtdien "Mākslai vajag telpu" Vasaras mājā atklās fotogrāfa Andreja Granta izstādi – pirmo sērijā "Ārup. Andris Grinbergs", kas veltīta Latvijas laikmetīgās mākslas patriarham un ikonai Andrim Grinbergam. Izstādes atklāšanā viesus priecēs arī muzikāls priekšnesums.
  4. Savukārt bārā "Aleponija" ceturtdien ar performanci "Sapņa uzvara" uzstāsies mūziķis Lī Čepmens un dzejnieks Toms Treibergs. Kā raksta paši mākslinieki, muzikālais dzejas priekšnesums "stāstīs par cilvēka apziņas nepastāvīgumu un mainīgumu; atmiņu, impulsu un sapņu ietekmi uz attiecībām ar realitāti".
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!