Aktualitātes
06.06.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
1

Šajā darba nedēļā iesakām novērtēt, ko ar Šekspīru spēj izdarīt Elmārs Seņkovs un topošie aktieri, ieklausīties pasaules un pašmāju mūzikā, kā arī izstaigāt gleznotājas Maijas Tabakas mākslas ceļus pasaulē.

  1. Otrdien Latvijas Nacionālajā teātrī iesakām noskatīties režisora Elmāra Seņkova un topošo aktieru un režisoru sadarbībā tapušo Šekspīra lugas "Sapnis vasaras naktī" interpretāciju. "Ja mēs šodien sapņojam vai domājam par vienu lietu, vai rīt tā būs tā pati vai jau cita? Lai vai kā arī tas viss izvērstos, varbūt tomēr pēdējā pieturzīme ir jāliek jautājuma zīme?" vaicā izrādes veidotāji.
  1. Savukārt Kaņepes Kultūras centra terasē otrdien notiks nepāliešu mūzikas koncerts "Nepālas nāda", kurā būs dzirdamas Latvijā dzīvojošā nepāliešu mūziķa un dziedātāja Govindas Tivari un atzītu latviešu etnomūzikas pārstāvju Nila Īles, Pētera Draguna, kā arī Mūzikas akadēmijas studentu sadarbībā tapušās mantru, populāro reliģisko dziesmu badžanu un nepāliešu tautasdziesmu versijas.
  1. Arī trešdienu iesakām pavadīt muzikāli – šoreiz uz peldošā mākslas centra "Noass" klāja, kur ar koncertu uzstāsies ansambļa "Manta" līderis Edgars Šubrovskis un multiinstrumentālists un alternatīvā folka mākslinieks Oskars Jansons.
  1. Kulturāli iesildīties nedēļas nogalei varēs izstāžu zālē "Arsenāls", kur ceturtdien tiks atklāta izstāde "Maija Tabaka un Rietumberlīne", kas veltīta laikam no 1977. līdz 1978. gadam, ko tobrīd Latvijā populārākā māksliniece pavadīja Rietumberlīnē.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!