Aktualitātes
19.04.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

1. Trešdien Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē varēs bez maksas noskatīties latviešu un norvēģu kopražojuma dokumentālo filmu "Atbrīvošanas diena", kas vēsta par pirmo rokkoncertu pasaules noslēgtākās totalitārā režīma valsts Ziemeļkorejas vēsturē. Pēc filmas notiks kino, kultūras, mediju un politikas ekspertu diskusija, ko vadīs kinokritiķis Viktors Freibergs.

2. Ceturtdien Kaņepes Kultūras centrā notiks "Satori.lv" rīkota publiska diskusija "Kad pienāks latviešiem tie laiki?", kurā Ilmāra Šlāpina vadībā par pašmāju literatūras pievilcību starptautiskajā grāmatu tirgū sarunāsies nozares eksperti.

3. Tāpat ceturtdien klubā "Nabaklab" ar koncertu  uzstāsies ansamblis "Manta", kas spēlēs dziesmas no tikko iznākušā studijas albuma "Karaliene Anna".

4. Savukārt piektdien kinoklasikas un Alfreda Hičkoka cienītājiem vērts doties uz "Splendid Palace", kur pirmo reizi uz Latvijas kinoteātru ekrāniem būs skatāma Hičkoka leģendārā filma "Putni", kas tiek uzskatīta par ekoloģisko katastrofu žanra aizsācēju kino. Pirms filmas būs klausāma tai veltīta lekcija.

 

Lai interneta žurnāla "Satori" iknedēļas jaunumus un ieteikumus saņemtu savā e-pastā katru ceturtdienu, jāpierakstās šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!