pirms 6 gadiem
vidējā flangā? lol ir labais un kreisais flangs. pa vigu flangu nava. jo tas ir vidus. :)

kuģis
pirms 6 gadiem
Kāpēc skeptiskais liberālis Ījaba kungs vienkārši nekritiski atgremo klišeju "vēl līdz šim pēckara Vācijā parlamentā nav bijuši labējie radikāli" - kuri īsti ir tie labējā radikālisma punkti AfD programmā? Nekontrolētas migrācijas un islāma kritika? Cik labēji radikāli! Laikam visos partijas bukletos minētais punkts par strukturālo pāreju uz Šveices tautas demokrātisko modeli arī būtu uzskatāms tikai par labējo radikālismu un praksē neralizējamu populismu. Bet tādā gadījumā tikpat liels populisms un radikālisms (jebkura flanga) ir solījums uzņemt miljoniem bēgļus, tos ar visu vajadzīgo apgādāt, integrēt un daļu "sociālās atbildības" (jeb kā dažkārt, piesaucot reliģisku terminoloģiju, "dalīt nastas smagumu" brīvprātīgi piespiedu kārtā) vēl uzveļot citām ES dalībvalstīm.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
"zaļie ir kategoriski pret konservatīvās Bavārijas CSU uzstādījumu par imigrācijas griestu ieviešanu" - To īsti nesaprotu - kādā veidā migrācijas palielināšana palīdzēs samazināt ekoloģiskās sistēmas sabrukumu? Zaļie taču iestājas par ekoloģiju (protams, ja neskaita Latvijas Zaļo partiju, kurus neinteresē nedz mežu izciršana, nedz Latvijas pārvēršana par atkritumu izgāztuvi, neviena vides problēma), vai kaut ko atkal neesmu sapratis?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!