Awaken
pirms 6 gadiem
Balaklava - super, jaunu svešvārdu iemācījos! Inčīga doma par politisko brīvību, kas balstīta "daudzskaitlīgā anonimitātē". Vajag iet tālāk - ko tas nozīmē politiskajam procesam?

nahimovs
pirms 6 gadiem
Kāda tad ir Latvija? Totalitāra? LV politiķi ir atkarīgi no vēlētājiem pat visai ļoti. Vēlešanas ir nefalsificētas, pie tām tiek pielaisti visi vēlētāji un visi, kuri grib tikt ievēlēti, var izvirzīt savas kandidatūras.
+ vai ir gudri nosaukt cita teikto par dumībām, nekādi neargumentējot savu apgalvojumu?

akmens
pirms 6 gadiem
Es tā saprotu, ka autors runā par tendencēm demokrātiskās valstīs. Bet kā viņa paustais attiecas uz Latviju?
Es gribu pie reizes komentēt Nīčes - Ja nebūtu mūzikas, šī pasaule būtu kļūda. Mēs mīlam mītus, pat ja tie ir naivi un dumji. To taču Zaratustras runu lietpratējs teica. Jo lielāks domātājs, jo lielākas dumjības var pateikt.

akmens
pirms 6 gadiem
Obama Varšavā nedeva audienci mūsu prezidentam. Varbūt sīkak jaizskaidro šo faktu? Es rakstīju par Latvijas fenomenu - 33% SC, 16%
vienotība un tā tālāk 14%, 12%, bet 80% iedzīvotāju ir neapmierināti ar valdības un Saeimas darbu. Protams, ka vēlēšanas ir brīvas. Bet visi atzīst, ka kaut kas vēlēšanu sistēmā ir jāmaina.
Par Nīčes dumību - kāds sakars pasaulei ar mūzikas esamību. Pasaulē viss ir izsvērts un Dieva nolemts. Par kādu kļūdu Nīče runāja?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!