Foto: Raitis Lapāns
 
Aktualitātes
02.08.2018

Botāniskajā dārzā notiks Latvijas otrais "Vegānfestivāls"

Komentē
0

Latvijas otrais "Vegānfestivāls" notiks 12. augustā, Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā, Rīgā, Kandavas ielā 2, visas dienas garumā – no plkst. 12.00 līdz 21.00. Ieeja festivālā ir bezmaksas.

"Latvijā pirmo "Vegānfestivālu" pērn apmeklēja aptuveni 5000 interesentu, kas ir skaidrs apliecinājums tam, cik spēcīga ir cilvēku interese par augu valsts uzturu, videi un dzīvniekiem draudzīgu dzīvesveidu un veselīgu dzīvi kopumā," raksta organizātēji.

Par 2018. gada "Vegānfestivāla" norises vietu izvēlēts plašais un saulainais Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs. Festivāls notiks svētdienā un sola draudzīgu atmosfēru, labu mūziku, noderīgas ēdiena meistarklases, daudzveidīgu tirdziņu, lekcijas par uzturu, vidi, sportu un bezatkritumu dzīvesveidu, izglītojošas, radošas, izklaidējošas un sportiskas aktivitātes gan pieaugušajiem, gan bērniem, un, protams, iespēju gardi paēst. Par noskaņu rūpēsies muzikālās apvienības "Laime Pilnīga", "Pacific K", "Nova Koma", "The Creek", "Kautkaili" un citi mākslinieki.

Vairāk informācijas festivāla interneta vietnē.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!