Aktualitātes
09.08.2017

"Baltijas reģionālais fonds" piedāvā iespēju jauniešiem pavadīt nedēļu Maltā

Komentē
0

Globālajās problēmās ieinteresēti jaunieši vecumā no 15 līdz 18 gadiem aicināti pieteikties "Erasmus+" apmaiņas projektam "Less talk, more action", kas no 28. augusta līdz 5. septembrim notiks Maltā.

Projekta laikā dalībnieki mēģinās izpētīt, kādas metodes un rīkus jauniešiem un cilvēkiem, kas strādā ar jauniešiem, izmantot, lai veiksmīgāk izstrādātu un realizētu savas iniciatīvas. Projekta mērķis ir raisīt jauniešos entuziasmu, attīstīt prasmes veidot pozitīvas pārmaiņas savā sabiedrībā un mudināt no pasīviem vērotājiem kļūt par aktīviem sabiedrības līderiem. "Less Talk More Action" projekta laikā jaunieši tiks iepazīstināti arī ar "ES 2020" un ANO Rīcības plānu 21. gadsimtam ("Agenda 21") un veidiem, kā viņi var palīdzēt šo plānu realizēšanā.

Piesakoties apmaiņas programmai, dalībnieki apņemas piedalīties tajā visu projekta laiku un veikt 10 eiro ziedojumu "Baltijas Reģionālajam fondam". Dalībnieku dzīvošanu un ēdināšanu, kā arī ceļa izdevumus līdz 275 eiro apmaksā organizatori projekta laikā vai pēc tā. Jautājumu gadījumā rakstīt: [email protected]

Vairāk informācijas un pieteikšanās projektam anketā.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!