Ieva Viese
pirms 5 gadiem
Ja nav sanācis tur būt, tad noteikti iesakām – Skrīveru muzejā par rakstnieka daiļradi var uzzināt patiesi daudz, muzeja darbinieces Ineses stāstījums lika sajusties kā piedzīvojam Upīša aprakstītos notikumus pašiem, sajūtot gan ceļa putekļus, gan alus pudeļu faktūru stacijas bufetē. Kāpēc mums bija svarīgi pieminēt politisko pusi – lai atgādinātu sev un varbūt citiem, ka cilvēki, kurus cienām par viņu radošo darbu, ne vienmēr ir cilvēki, uz kuru politiskajām izvēlēm varam paļauties – jo īpaši laikā, kad politika arvien vairāk līdzinās šovam.

jurniece
pirms 5 gadiem
Negribu izlikties piekasīga, bet kāpēc jums šķiet svarīgi atgādināt citiem un jo īpaši sev "ka cilvēki, kurus cienām par viņu radošo darbu, ne vienmēr ir cilvēki, uz kuru politiskajām izvēlēm varam paļauties"? Tas šķiet tas pats, kas atgādināt, ka aktieris lomā nav tas pats, kas aktieris dzīvē. Vai jums šķiet, ka cilvēki to nesaprot?

Ieva Viese
pirms 5 gadiem
Daži aktieri to, manuprāt, nesaprot,

jurniece
pirms 5 gadiem
Gribētos zināt, ja nav ērti pieminēt, kāpēc tas tomēr tiek darīts? Mani gan vairāk interesētu rakstnieka daiļrades, nevis politisko uzskatu analīze.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!