Ivars Šmelds
pirms 5 gadiem
Nu, nu, tik traki jau nebija. Eksaktās zinātnes PSRS laikos nebija uz paša zemākā līmeņa un vismaz eksaktās zinātnes, tie, kuri gribēja, varēja apgūt. Nezinu, kā ar čella teoriju un rasējumiem, bet ar muzikantiem un komponistiem tajā laikā noteikti nebija slikti. Bija gan Zābers, gan Heine-Vāgnere, gan arī Raimonds Pauls un Margarita Vilcāne. Pauls darbojas vēl tagad, kaut arī ir padomju laika produkts.

Kellie Wilson
pirms 6 gadiem
Hello skatītāji

Tas ir Oceanic finansējums, mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem visā pasaulē, mums ir reģistrēta un licencēta aizdevumu sabiedrība. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu rēķinus? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību? vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nopirktu dzīvokli? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus, ja jūs interesē saņemt jebkāda veida aizdevumu. E-pasts: [email protected] / [email protected] vai whatsApp: +1(267)725-7570

Edge
pirms 6 gadiem
"Cilvēkus vajag pārliecināt, ka pagātnē vienmēr un visur viss bija sliktāks." Aleksandrs Zinovjevs: Rēgainās virsotnes/Зияющие высоты/The Yawning Heights (1976)
p.s. Bankovskis - padomju propagandista dzīvs iemiesojums?

Edge
pirms 6 gadiem
"....Šādos brīžos man šķiet, ka ziņas par Padomju Savienības galu ir stipri vien pārspīlētas...."
Pēc 21.11.2013 traģēdijas Zolitūdē droši var teikt: paldies dievam, ka "vairākums rīdzinieku – ap 85 % – dzīvo padomju laikā celtajos tipveida namos" (arhitekt.lv)
Pārdomām: 'The Future of the West Can Be Seen in the Soviet Past' Professor emeritus, University of Glasgow Michael Kirkwood.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!