random test
pirms 6 gadiem
Jau vairāk kā 2 nedēļas atpakaļ pati CDC direktore rakstīja, ka viņiem nav ticis aizliegts lietot minētos vārdus, un visa medijos izvērstā afēra ir radusies no pašu CDC darbinieku diskusijas par to, kā vispārliecinošāk pasniegt CDC budžetu esošajai valdībai. T.i., nelietot minētos vārdus ir pašu CDC ideja, kurai ar Trampu nav nekāda sakara. Interesanti, ka raksts, kurš pārmet Rasnačam&co nevēlēšanos redzēt realitāti, tomēr arī pats realitātē balstīts nav. Citas paralēles te nesaskatu.

jurniece
pirms 6 gadiem
Līdz Latvijai ziņa acīmredzami atnāca( ja jau autors par to raksta) cita lieta, ka mediji to acīmredzot nevēlējās afišēt.
Var minēt, kāpēc. Bet ja jau arī tagad viendzimuma kopdzīve netiek uzskatīta par nelegālu, tad kāpēc vajadzīgs vēl kaut kāds papildus likums?

kuģis
pirms 6 gadiem
Zīmīgi, ka viss svētais sašutums tiek vērsts tieši uz Trampa administrācijas valodas politiku, ne brīdi neiedomājoties, ka tā taču ir likumsakarīga, loģiska un racionāla reakcija pret Obamas administrācijas valodas politiku. Kamēr - kārtējo reizi - tieši "konservatīvāka" administrācija tiek parādīta kā lielie valodas manipulētāji un sociālie konstruētāji, tikmēr ne vārda par "progresīvākas administrācijas" mēģinājumiem izveikt savu valodas žonglēšanu un sociālo konstruēšanu ar "diversitātes" un "transpersonu" svētajām, šķiet, apriorajām govīm.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!