Aktualitātes
17.04.2018

Aicina uz Latvijā pirmajiem neoficiālajiem marihuānas svētkiem

Komentē
1

Pirmoreiz Latvijā, 20. aprīlī, notiks neoficiālie marihuānas svētki – "Kino Kults" aicina uz marihuānas cienītāju iemīļotās filmas "Lielais Lebovskis" īpašo 20 gadu jubilejas seansu uz lielā ekrāna "Forum Cinemas".

Katru gadu, 20. aprīlī, atsaucoties uz marihuānas iesauku "420" (Amerikas Savienotajās Valstīs 20. aprīlis tiek pierakstīts kā "4/20"), zāles pīpētāji pulcējas kopā, lai nosvinētu savu aizraušanos un atbalstītu auga dekriminalizāciju savā valstī. Šogad arī Rīga piebiedrojas tādām pilsētām kā Vašingtona, Glāzgova, Toronto, Amsterdama, Sidneja un Londona, kur pirms gada ap 5000 marihuānas fanu sapulcējās milzīgajā Haidparkā pilsētas centrā. Par godu svētkiem, "Kino Kults", "Cēsu Alus" un k/t "Kino Citadele" aicina noskatīties uz lielā ekrāna vienu no zīmīgākajām filmām marihuānas smēķētāju pulkā — brāļu Koenu 1998. gada kulta filmu "Lielais Lebovskis"

Filmas galvenais varonis ir slaists un zāles pazinējs Džefrijs Lebovskis, kurš pārpratuma pēc tiek noturēts par miljonāru Lielo Lebovski. Bagātnieka sieva ir parādā ievērojamu naudas summu vietējiem pornogrāfijas producentiem, kā rezultātā divi pārskaitušies gangsteri ielaužas dīkdienīgā Džefa mājā un apčurā viņa paklāju (kas interjera ziņā savāca visu istabu kopā). Dusmīgais Lebovskis dodas pie sava vārda brāļa, lai piedzītu kompensāciju par sabojāto grīdsegu, bet Lielajam Lebovskim ir cits piedāvājums...

Pirms filmas skatītājiem būs iespēja iegādāties "Lielā Lebovska" kreklus, kas tapa sadarbībā ar zīmolu "Benji Knewman", un noklausīties ievadu ne tikai par Lebovski, bet arī par marihuānas vēsturi — to sarupēs kino (un ne tikai) nozares eksperts Sergejs Musatovs. Savukārt pēc filmas "Kino Kults" aicina apspriest filmu un vienkārši svinēt dzīvi "Vertigo" bārā kinoteātra 6. stāvā. Tur pēc filmas skatītājus gaidīs "The Big Lebowski" ballīte ar "White Russian" kokteiļiem (īpašs piedāvājums seansa apmeklētājiem) un tematisko mūziku no DJ Uģa Brieža.

""Kino Kults" neaicina lietot nekādas aizliegtās vielas k/t vai tā apkārtnē — tā, starp citu," raksta pasākuma rīkotāji.

Biļetes pieejamas "Forum Cinemas" kasēs un internetā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!