patagonia
pirms 6 gadiem
jau garlaicigi kluvis lasit daudzos rakstus par beglu jautajumu, kur autori tik naski analizee kapec "par" un kapec "pret" , tacu neesmu pamanijusi nevienu analitisku rakstu par to, ka lidz sai situacijai esam nonakusi….. zinams, ka daudzi vaino asv, bet kadi vel ir scenariji? un kaut kadas realakas aprises par nakotni, kads ir spejigs uzrakstit? loti gribetu izlasit!vai, ja esmu palaidusi garam, iesakiet, kur ir tadi raksti lv medijos?

laimiņa
pirms 6 gadiem
nu,nu,nu! Kaut kā neatceros,ka grupveida izvarošanas šajā pasaules daļā būtu liela problēma un,vēl jo vairāk,ka vainīgie būtu musulmaņi. Vienam izskatās ir vai nu šizofrēnija vai vienkārši patīk baidīt. Bet zem rakstā paustajām domām esmu gatava parakstīties katrā rindiņā.Arī man liekas dīvaini,ka,skaidri zinot bēgļu klātbūtnes neizbēgamību,mūsu valstssievas un vīri ar putām uz lūpām zelē skaitu,bet pat nemēģina iesaistīt sabiedrību praktiskā risinājuma meklēšanā un nepiedāvā NEKĀDU praktiskās rīcības plānu vai pat tikai uzmetumu.

Zaiga Pūce
pirms 6 gadiem
Es gan gribētu iebilst, ka Norvēģijā, ja nemaldos ir viens no zemākajiem noziedzības līmeņiem pasaulē ar visu to, ka tur imigranti ir krietni lielāks procents, kā Latvijā.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!